Creation of the world



Tot va començar amb un treball proposat per el professor Pere Grimau, una persona que a més a més de ser un gran mestre, ha demostrat ser una gran persona amb la qui es pot compartir alguna cosa més que un riu anomenat Gaià.
El text era de Quim Monzó, i teniem que representar la visió de com ell creia que s'havia creat el món. I deia quelcom semblant a:

I la terra i el cel eren del mateix color, de color verd. I les estrelles no es veien, i Déu va apareixer amb un dels seus ajudants, i en van extendre una tela de color blau, i llabors amb una llanterna van poder començar a veure les estrelles.

El treball està fet al plató de l'Universitat, i la idea va ser entre totes les que formavem part del grup. La Katty i la Leena de Finlandia, que aleshores vaig descobrir que jo aniria a la mateixa universitat de la qual elles venien. A Jurva. Una bona experiència, tenint en compte que el resultat va ser increhible, i a més a més que vam disfrutar molt fent-lo.

Espero que us agradi... ( i crec que seria un treball interessant de continuar, intentant explicar com era el món, ni que sigui desde una perspectiva útopica com la meva).